14 Μαΐ 2024

Παρουσίαση μουσικού δίσκου 23 ΝΕΟΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ (επιμέλεια Πόλυς Κυριάκου)



Πριν περίπου 15 μήνες γεννήθηκε η ιδέα για την κυκλοφορία ενός δίσκου, στους στίχους του οποίου θα πρωταγωνιστούν νέοι στιχουργοί.

Τα καταφέραμε!
Πολύ σύντομα αυτός ο δίσκος θα κυκλοφορήσει. Έγινε πραγματικότητα με πολλή δουλειά, πολλή υπομονή και επιμονή.
Πρόκειται για 23 ολοκαίνουρια τραγούδια που έγραψαν φίλοι στιχουργοί με τους οποίους βρεθήκαμε στον ίδιο δρόμο, στην προσπάθεια να μπούμε στα βαθιά της τέχνης της Στιχουργικής.
Είκοσι τρεις φίλοι στιχουργοί λοιπόν θα μας ταξιδέψουν με τις λέξεις τους! Τα ονόματα όλων των στιχουργών αναγράφονται στην αφίσα που βλέπετε σε αυτή την ανάρτηση.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνθέτες κι όλους τους ερμηνευτές από Κύπρο και Ελλάδα που ερμήνευσαν αυτά τα τραγούδια για το δίσκο:
Τον Γρηγόρη Πολύζο, τον σημαντικό αυτό συνθέτη της νέας γενιάς που με μεράκι και ταλέντο έντυσε με μουσική τα περισσότερα τραγούδια. Όπως επίσης και τους χαρισματικούς Κώστα Παρίσση, τον Σωκράτη Τερπίζη και την Νάτια Έλληνα - που έγραψαν από μία σύνθεση ο καθένας.
Ευχαριστώ τον Κώστα Παρίσση που ευθύνεται για όλες τις ενορχηστρώσεις, και τον Άρη Αντωνιάδη για την ενορχήστρωση ενός τραγουδιού.
Τους φίλους ερμηνευτές που χάρισαν τις πολύτιμες φωνές τους στο δίσκο, θα τους ευχαριστήσω έναν έναν μόλις κυκλοφορήσουν επίσημα τα τραγούδια.
Σε αυτή την παρουσίαση στη Λευκωσία, θα ερμηνεύσουν οι Μαρία Ανδρέου, ο Χρήστος Ανδρέου, ο Σπυρίδωνας Γεωργίου, ο Γιώργος Γρηγορίου Κινέζος, η Χριστιάνα Λοΐζου και η Νικόλ Νικολαΐδου.
Στη διεύθυνση ορχήστρας και στη μουσική επιμέλεια, ο φίλος και συνεργάτης Φώτης Μουσουλίδης.

Πόλυς Κυριάκου - Στιχουργός
(επιμελιτής δίσκου)

Πρώτη παρουσίαση του δίσκου: Στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντάνα και το δικό μου τραγούδι:



Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22664697



Δεν υπάρχουν σχόλια: