6 Νοε 2021

«Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες» κυκλοφορεί και ως e-book από τη Read Library

 


Μια μάγισσα καίγεται, ένας μοναχός ερωτεύεται και ο Διάβολος γράφει το δικό του βιβλίο. 

Ένας άντρας ξεχασμένος σε ένα πηγάδι, ένα περίεργο γεύμα με ρύζι, μια κοπέλα έρχεται απ’ τον άλλο κόσμο για να εκδικηθεί και ένας δύτης κάνει βουτιά θανάτου.
Ένας άντρας συνθλίβεται από το «προτέρημα» της έκτης αίσθησης  και ένας άλλος  ευφραίνεται βλέποντας τη ζωή του μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή.
Μια ερωτική ιστορία μπερδεμένη μέσα στους ιστούς της μαύρης μαγείας, μια παγίδα σε δύο διαστάσεις και η επιλογή του εκλεκτού από το Σατανά.
Δύο παράξενα δείπνα και ένας βρικόλακας, μια περίεργη παρτίδα σκάκι και ένας προδότης που αναζητά την κάθαρση.
Οι ιδιαιτερότητες των νεκρών στον πλανήτη Ογκλ και η αυτοκτονία της Πηνελόπης Δέλτα.

Ένα βιβλίο στο οποίο μπλέκονται πραγματικά και φανταστικά γεγονότα, προκαλώντας αλλόκοτα συναισθήματα.Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 4,99 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.read-library.com/

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ: https://apps.apple.com/us/app/read-library/id763522088
για τεχνολογία Android εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en
 


Για την έντυπη έκδοση:

Καπανδρέου, Ανδρέας. Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες.
Θεσσαλονίκη
Συμπαντικές Διαδρομές, 2012. ISBN: 978-618-5002-05-3Βιογραφικό του συγγραφέα:
Ο Ανδρέας Καπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε «Βιβλιοθηκονομία», «Information & Library Studies» και «Επιστήμες της Αγωγής – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση», σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο. Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υπεύθυνος του Τομέα Συστημάτων και Τεχνολογιών Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης. Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια και διετέλεσε μέλος σε πολλά συμβούλια και οργανισμούς. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή και την ανάγνωση βιβλίων. Από το 2010 διατηρεί το ιστολόγιο @Ανδρέας Καπανδρέου - http://andreaskandreou.blogspot.com/ όπου ασχολείται με τη λογοτεχνία, τα βιβλία και τον πολιτισμό.Τα βιβλία του:1. Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα (Επιφανίου, 2010). 2. Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες (Συμπαντικές Διαδρομές, 2012). 3. Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα: η άγνωστη μαρτυρία του Ιωάννη Καρατζά (Συμπαντικές Διαδρομές, 2016). 4. Το τέλος της Χιονάτης: ποίηση (Συμπαντικές Διαδρομές, 2017). 5. Η παράξενη ιστορία του Ευριπίδη Παπαδόπουλου και άλλα διηγήματα (Συμπαντικές Διαδρομές, 2019).

Δεν υπάρχουν σχόλια: