17 Οκτ 2021

«Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα» κυκλοφορεί και ως e-book από τη Read Library

Δώδεκα αλλόκοτα διηγήματα, δώδεκα παράξενες ιστορίες από τον 
Ανδρέα Καπανδρέου

 Ιστορίες που τις παρακολουθείς με αγωνία αν όχι απνευστί, ιστορίες που σε κάνουν να διερωτηθείς κάθε φορά, αν πρόκειται για παράξενες συγκυρίες ή μυστήριο.

Δώδεκα αλλόκοτα διηγήματα, δώδεκα παράξενες ιστορίες από τον Ανδρέα Καπανδρέου.

Κείμενα δοσμένα μέσα από απλή και λιτή γραμμή που αποσκοπούν στην άμεση παρακολούθηση της εξέλιξης και της πλοκής της κάθε ιστορίας, χωρίς περιττές πληροφορίες και ωραιοποιήσεις του λόγου. Ιστορίες που τις παρακολουθείς με αγωνία αν όχι απνευστί, ιστορίες που σε κάνουν να διερωτηθείς κάθε φορά, αν πρόκειται για παράξενες συγκυρίες ή μυστήριο.

Βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Ανδρέας Καπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε «Βιβλιοθηκονομία», «Information & Library Studies» και «Επιστήμες της Αγωγής – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση», σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο. Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υπεύθυνος του Τομέα Συστημάτων και Τεχνολογιών Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης. Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια και διετέλεσε μέλος σε πολλά συμβούλια και οργανισμούς. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή και την ανάγνωση βιβλίων. Από το 2010 διατηρεί το ιστολόγιο @Ανδρέας Καπανδρέου - http://andreaskandreou.blogspot.com/ όπου ασχολείται με τη λογοτεχνία, τα βιβλία και τον πολιτισμό.Τα βιβλία του:1. Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα (Επιφανίου, 2010). 2. Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες (Συμπαντικές Διαδρομές, 2012). 3. Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα: η άγνωστη μαρτυρία του Ιωάννη Καρατζά (Συμπαντικές Διαδρομές, 2016). 4. Το τέλος της Χιονάτης: ποίηση (Συμπαντικές Διαδρομές, 2017). 5. Η παράξενη ιστορία του Ευριπίδη Παπαδόπουλου και άλλα διηγήματα (Συμπαντικές Διαδρομές, 2019).

Περισσότερες Πληροφορίες

https://www.read-library.com/

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets, για τεχνολογία ios εδώ:

https://apps.apple.com/us/app/read-library/id763522088

Για τεχνολογία Android εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en

Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 4,99 ευρώ


Πηγή: Εφημερίδα Καθημερινή 27 Σεπ. 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: