18 Αυγ 2021

Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν σε μορφή e-book από την κυπριακή ψηφιακή βιβλιοθήκη Read Library

 


Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ψηφιακής Βιβλιοθήκη Read τοποθέτησα στο ράφι της και το δικό μου βιβλίο με τίτλο «Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα».

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Read διαθέτει μέχρι στιγμής εκατοντάδες βιβλία για ανάγνωση μέσω της εφαρμογής Read Library που μπορεί κάποιος να κατεβάσει από το Apple iTunes και το Google Play Store.

Οι θεματικές κατηγορίες των βιβλίων είναι: Γενική Βιβλιοθήκη, Τεχνολογία, Ιστορία, Σχολικά, Λογοτεχνία, Παιδική Λογοτεχνία, Πανεπιστημιακά Συγγράμματα και Βιβλία στην Αγγλική Γλώσσα. Παιδικά/Νεανικά Βιβλία, Εκπαιδευτικά Βιβλία, Τύπος και Περιοδικά, Λογοτεχνία και Ρητορική, Ιστορία/Γεωγραφία/Βιογραφία, Καλές Τέχνες/Ψυχαγωγία/Αθλητισμός, Θρησκεία, Κοινωνικές Επιστήμες, Κυπριακές και Κυπρολογικές Εκδόσεις, Αρχαίοι Έλληνες Συγγραφείς, Ταξιδιωτικοί Οδηγοί, Φυσικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Φιλοσοφία/Ψυχολογία, Πανεπιστημιακά Συγγράμματα, κ.α.

Περισσότερα για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία μπορεί κάποιος να διαβάσει εδώ: https://www.read-library.com/  Διαβάστε επίσης: Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: