22 Ιαν 2020

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου και Join the Tale για τον Σχολικό Εκφοβισμό


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε το Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου για τον Σχολικό Εκφοβισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από την παιδοψυχολόγο Μαρία Περδικογιάννη, σε μεγάλη οθόνη, η ηλεκτρονική ιστορία της Join the Tale «Ο Μελής ο Νταής». 
Τα παιδιά μετά από συζήτηση με την παιδοψυχολόγο αποφάσιζαν τη ροή της διαδραστικής ιστορίας και το σενάριο που ήθελαν να ακολουθηθεί.

Τα μέλη της ομάδας Join the Tale συνομίλησαν με παιδιά και γονείς και η παιδοψυχολόγος  έδωσε χρήσιμες συμβουλές κυρίως σε παιδιά που τόλμησαν μπροστά στο κοινό να εκμυστηρευτούν ότι και τα ίδια δέχτηκαν ή έγιναν μάρτυρες εκφοβισμού (bullying) στο σχολείο τους.

Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκαν πληροφορίες για την ιστορία και τον τρόπο που κάποιος μπορεί να την κατεβάσει εντελώς δωρεάν στο κινητό του τηλέφωνο ή σε tablet.

Η εφαρμογή και η πρώτη δωρεάν ιστοριούλα μπορεί εύκολα να κατεβεί από τον σύνδεσμο: http://onelink.to/jointhetaleΔεν υπάρχουν σχόλια: