18 Ιουλ 2016

Παρουσιαση Κυπριων Λογοτεχνων Και Εκθεση Βιβλιου (Δήμος Λιβαδιών, Λάρνακα, 22 Ιουλ. 2016)

Πρόσκληση για την πρώτη παρουσίαση Κυπρίων λογοτεχνών και έκθεση βιβλίου που γίνεται σε συνεργασία και στα πλαίσια του πολιστικού μήνα δήμου Λιβαδιών (Λάρνακα). Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 στις 8:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Λιβαδιών (Λαρνακα).

Η λογοτεχνική  παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιούλη 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιβαδιών. 
Στον κλειστό χώρο του πολιτιστικού κέντρου θα διεξαχθεί η εκδήλωση / παρουσίαση των λογοτεχνών. 

Συμμετέχουν οι συγγραφείς: ΜΥΡΟΥΛΛΑ ΜΑΠΠΟΥΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, KΟΥΛΑ ΓΕΝΑΡΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΜΑΡΛΕΝ ΛΟΝΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΑΜΠΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, ΑΘΩΣ ΧΑΤΖΗΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΕΦΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ, ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΛΓΑ ΡΟΥΒΗΜ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΤΣΙΑΗΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΙΣΑΒΕΛΑ ΜΑΥΡΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΕΡΙΑΔΟΥ. 
Εισαγωγική ομιλία με θέμα "Η λογοτεχνία ως εργαλείο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου" από την Μιράντα Σιδερά. 
Στην ανάγνωση κειμένων συμμετέχει η ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Α) Παρουσίαση λογοτεχνών
Ανάγνωση βιογραφικών των συγγραφέων από την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μαρίνα Σαβεριάδου. 

Β) Ανάγνωση κειμένων – 5 λεπτά
Ο κάθε λογοτέχνης θα έχει στη διάθεσή του 5 λεπτά κατά τα οποία θα μπορεί είτε να παρουσιάσει το σύνολο των βιβλίων του, είτε συνδυασμό με ανάγνωση ενός κειμένου / ποιήματος που ο ίδιος έχει επιλέξει. 

Γ) Προβολή φωτογραφιών
Παράλληλα με την ανάγνωση κειμένων θα προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη φωτογραφίες από τα βιβλία των συγγραφέων ή/και από παλαιότερες παρουσιάσεις (υπεύθυνη για τις παρουσιάσεις θα είναι η Όλγα Ρουβήμ). 

Δ) Πώληση βιβλίων
Πέραν της παρουσίασης εντός του κλειστού χώρου, έξω από το πολιτιστικό κέντρο θα διατεθούν προς πώληση στο κοινό βιβλία των συγγραφέων. 

Η εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/153192475090153/






Δεν υπάρχουν σχόλια: