28 Νοε 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παρουσίαση του βιβλίου Χτύποι της νύχτας, του Αντώνη Κατσαρού


Επόμενο λογοτεχνικό ραντεβού, την 1η Δεκεμβρίου 2016,  στο Υφαντουργείο στη Λευκωσία για να αφουγκραστούμε μαζί τους Χτύπους της νύχτας του Αντώνη Κατσαρού. 

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Αντώνης Κατσαρός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας με τίτλο "Χτύποι της Νύχτας".
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο Aνδρέας Καπανδρέου, η Άντρη Χαϊράλλα και ο Ανδρέας Ανδρέου.
Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 στη Λέσχη Βιβλίου "Υφαντουργείο", οδός Λεύκωνος 67-71. Λευκωσία.
Σας περιμένουμε!


Ένας φοιτητής έρχεται αντιμέτωπος με μια καλά κρυμμένη ιστορία, η περίεργη διακοπή ρεύματος φέρνει παράξενα αντικείμενα στο σπίτι του Λόγκαν, οι υποψίες ενός αστυνομικού για την ύπαρξη λυκανθρώπων στη πόλη του επιβεβαιώνονται, ένας ψυχοπαθής έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο τρόμο του, μια παράξενη βροχή απλώνει το τρόμο στη Βολιβία, μια αποτυχημένη απόδραση από τις φυλακές του Παρεμορέμο και ένα συγγενικό πρόσωπο φυλάει μια απρόσμενη έκπληξη στην οικογένεια του Ανδρέα.

7 καθηλωτικές ιστορίες φαντασίας και τρόμου του Αντώνη Κατσαρού, έρχονται για να σας συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή τους και τα ανατρεπτικά γεγονότα που επιφυλάσσουν. Ολοζώντανες περιγραφές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα τρόμου και αγωνίας είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα συναντήσετε στην γραφή του συγγραφέα.
Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/369987963392810/

Δεν υπάρχουν σχόλια: